Om Os

Lær os at kende

All Media håndterer hele produktionen fra indgåelse af aftale til levering eller montering af det færdige produkt. Med et netværk af freelance-montører samt vores afdelinger i København, Herning og Warszawa har vi en bred dækning – nationalt og internationalt. Vores afdelinger bidrager til hurtig levering og konkurrencedygtige priser uanset opgavens størrelse. Vi løser også opgaver i udlandet for flere af vores kunder og hjælper gerne med alle aspekter ved udrulning af internationale kampagner og produktioner.

Patrick Frey

Produktspecialist

Grzegorz Opara

Logistik og produktion

Monika Galkauskaite

Produktion

Flemming Kold Bredahl

Projektleder

Arbejdsgang
All Media tilbyder en bred vifte af produkter og services indenfor print, skilte og POS-materialer. Vi har mere end 30 års erfaring med produktion af alt fra små skilte til messestande, kæmpe facadebannere og alsidige kampagneløsninger.
Miljø
Hos All Media bestræber vi os på at bruge materialer og teknikker, som skåner miljøet mest muligt.
Vi tilbyder enkeltstående løsninger eller serieproduktion og løser en lang række specialopgaver. Gennem vores afdelinger garanterer vi altid konkurrencedygtige priser og hurtig leverance på større opgaver.

Link Eksempel

All Media er en del af All Group som består af All Media,
All Graphic og All Recruit

Vi ønsker at være din fortrukne samarbejdspartner
Med indgående branchekendskab, høj leveringsdygtighed og bæredygtige materialer, er vi klar til at tage din visuelle kommunikation til det næste niveau.